加入华同
搜索
黄金广告位联系EMAIL:[email protected] 黄金广告[email protected]

系时候接受呢段感情失败了。

今日好难顶啊,他真噶系一点都无变。失望透顶- f0 c( y) W( d  E9 A# q# }5 H
  我“以前你上住班都冲翻黎搞我,以家同你讲句话你唔系话忙就系当我透明噶,我对你无野可讲。 ”/ ]1 S) q; O. m- h, F
  他“唔好总计较这么多了,攰死了干吗讲D气话 ”& ]8 b3 }/ L* V& [
  我“你又唔系我bf,更没认过我是你噶人,我有咩资格计较。 ”. P2 k+ t+ |! e/ l. T4 K' M
  他“别生甘多气了,对了,最近你手头松唔松?借点钱可唔可以”
; `! `2 \8 f' S0 ?! ^! t  我“你有无有谂过我噶感受? ”7 n) l# p* Y& U  @' u
  他“做咩啊”
( U7 M: ]3 n+ Y* ^, s3 g4 Y$ h' `  我“我究竟系你边个啊? ”
: D& l6 `" `% u+ q9 u7 k- @* ^/ W  他“我今天心情都唔系点样,如果你要使性子下次吧,好不。呢个问题仲要再问再回答咩?我不忙我就回了。”3 j2 {4 U# ?+ E$ ^* I, z& `
  最讽刺噶系“呢个问题仲要再问再回答咩??”+ C1 m) n4 [0 m" e# P9 k
! d9 {* Y+ s$ U3 c8 o% H4 `5 x
4年了,无名无份.唔系唔爱,系我好攰,攰到无力再爱。
楼主是不是广东人,我西北人,你说我基本都看不懂。

看了半天还是没弄懂。还是用普通话比较好!

四年……养条狗都识得摆尾啦,唔负责任嘅男人你要佢做咩喔?
3 t3 r' @6 ~; L4 b如果你只系佢一嗰钱袋,咁你岂不系仲衰?醒吓啦

到家下都未比过信息我。就系和稀泥甘提第2件事噶讯息都无。..真系失败了