加入华同
搜索
黄金广告位联系EMAIL:[email protected] 黄金广告[email protected]

Love is just a game, but I'm the loser

I haven't questioned my affection life for so many years until recent review of my life.8 f4 q) t0 H! ^3 X+ t( |( a& W
(在最近我反思自己生活之前,我从来没有认真思考过我的感情生活)
- S9 S8 h2 z" @$ D) E, \, {. q1 |I'm an adult now, or to say, I have been an adult for years.6 u- T/ O1 |& T, C8 ?
(我如今已经成年,也已长大很多年)
) ~4 n" B1 Y3 U3 `  \5 c. dBut my soul still stay somewhere in the high school.. \! B" C; {9 z( l
(但我的心仿佛依旧停留在高中的某段记忆中)5 W9 f; f$ H9 \$ K  {. H
So to some degree, I am indeed a child.
  k6 D0 a- v' Q0 b(所以,从某个角度来看,我其实依旧是个孩子)& L( C) `9 C6 \, M6 z6 [9 }1 A) j
Who are the guys I want to cherish, to love and to give whatever I have.: L7 N$ L9 ?5 ?1 D
(谁是我所珍视,爱护,甚至愿意奉献所有我所拥有东西的那个他?)3 ]1 k+ v  k3 Q
My dream three days ago have told me the answer.
5 P4 N+ v% Y( C/ r(3天前的梦将答案放在了我的面前)8 ^4 S, Q' [5 V3 ^, [' I
I didn't mean to bother all of you, my firends.
3 ^# w6 x5 C" N4 B5 @6 P(朋友们,我真的本无意打扰你们大家), q) `' V2 Y8 H: T% O( j3 j) Y
But I have to say I can give all I can donate to you, the one I have been loving, but I can never have the chance to tell you.+ K9 n0 U/ T  j4 l" d! ]) W
(但是我还是要对那个我爱的人说,我愿意为你付出我的一切,可是我却绝不会有机会告诉你)2 o. I6 k- o3 M2 Z( m
That is because you are already surrounded by tons of friendships and loves.
# P9 [" v  c" E" d(因为你已经被友谊和爱情所环绕)' K7 B7 v/ x1 F: |5 J9 n
I don't want to force you away from your recent status of life, because I know  the way between you and me is tough than ever and you'd better stay or go on living far from this, the pain, the feeling like heart-broken and whatever the emotions like that." I$ |; z0 y, v, [# H
(我不想逼你走出你目前的生活状态,因为我知道我们之间的路会很艰难。你应该远离着一切伤痛、心碎的感觉活着一切这类的感觉。)
0 i! F0 i( G  E+ v' |- I( W% e/ JPromise me that you will be happy and energetic all the time when you are alive, and I will prey for you in all of my life times, nomatter where I am or what I am doing.' A) Q) a. d% L" O) c6 W; ]
(答应我,你会一直开心活泼的活下去,知道永远。这样我也保证,在我有生之年,我一定会为你祈福,不论我身在何方,身处何职)' o' [1 y7 Q& }
* A8 u7 b* ^; e8 Q! u
) i* k) W: `; B) [

4 L9 [8 f) W8 T3 z* z
# b# N5 z  X' vP.s.
) u9 g. _; l, M( y' o: K5 |( p0 h+ k  m7 ^2 K7 M1 T  N
I can not figure out how I can be so sensitive tonight, but maybe I should be like this long time ago.
+ o4 i5 ?3 T0 o. ?/ C(我不知道为什么我今晚如此的感性,也许我很久以前已经如此吧)4 D7 U! e& o" o; Y# \
But because of my escaping, I began to suffer from complicated feelings just from the time I suddenly realized the problem.2 K6 g& D& T7 Y: E5 j! j' B1 ^
(只是因为我的逃避,我已经,在我一时到问题之后,开始经受一系列复杂感情的折磨)1 C3 ^# n* J$ k9 W: `
Escaping is not the direct and effetive way to end the suffering, but I have no choice.
, S' ]3 e' y( b# E# S(逃避并不是直接有效的对于痛苦的解决办法,但是我没有选择)/ b* R! L) {& C. @' U& x& n
So, forgive my reams of rubbish, I will try to avoid this from now on.
7 _) S+ ~  q* L8 P4 q' t(请原谅我的废话连篇,我会极力避免此类事件的再次发生)9 V  o. \! k1 z5 k2 P
To confess or not to confess? That's not a question!) z! _. }8 G5 W; D2 E9 x7 C) X
(表白还是深藏?这其实不是一个问题!)

评分

我发这篇帖子其实不是为了来这里废话的,原因就是想说明,其实每个人都有自己心中的那片美丽完美的天空,可是现实的我们,在面对美好的事物的时候,总需要多一份理性。前几天我为一个人伤心,现在我却突然醒悟。爱一个人,只要他幸福就好了,何必在乎在不在一起呢?如果要天天泡在一起,只是享受了感情的过程,但是如果能够分开多时,仍然能够在远方祝福那个他,其实自己心里也能使幸福的。爱上直男,不想表白的话,就祝福他,何必折磨自己呢?你看见他开心你不也很开心么?和直男当朋友,其实除了不能和他做那个,还有什么不可以呢?其实好朋友和情侣之间的界限本来就这么小。

评分

失败并不可怕,可怕的是自己一直失败。一直深陷前一个感情当中,说的好听是长情,说的直接一点,就是一直在感情上失败,你沉陷多久,其实就是一直在失败多久,因为你走不出来,你无法接受新的感情。忘记一个人是很难,可是何必要忘记呢?两两相望,互相祝福,其实也是爱的一种,这种爱的付出,本不需要遗忘,难道不是么?

楼主, 我有罪, 我本来已经虚弱的脑袋顶着俩昏黑的眼球, 看到一行英文一行中文的顶楼文字, ( o8 E2 ~! t- f- O! T8 v. k. {
不堪重负, 败下阵来, 于是直接无视, 看下面的你的比较正常的自回自帖, 恩, 水一下.

好吧··面前看完··当是学了英文了···还好英文不算差··

我倒是很乐意看楼主的随笔。结集起来又是一本生活日记册。

6# 机器人
" {: L' z1 c0 s' L呵呵,往往看着看着,就有那么点想法,所以就出来胡诌了,要是有什么说的不对的地方,欢迎提意见

你的言语间透露出细腻的情感,LOVE IS JUST A GAME,让我想起了LADY GAGA的LOVEGAME

“好朋友和情侣之间的界限本来就这么小。”
# K, D, |% h7 p; |( M% Y5 N' N, X' m* Q* F& B; f. }; Z) Z. `0 N
很喜欢您的这句话。

4# 貘良
- s- h9 X" u/ K5 K5 p$ U" X欢迎来水,我的帖子经常搁浅的